23948sdkhjf

Satser på elektrisk pakkelevering

I næste måned sætter Bring fire nye elektriske varebiler ind i København. Det er bare et af tiltagene for at nå målsætningen om at blive helt CO2-neutral inden 2025.

I 2018 fik Posten Norge, som Bring er en del af, de fire første store el- varebiler i Oslo. I dag er der mere end 1.200 elektriske køretøjer i koncernen.

- De fire el-varebiler som nu sættes i drift i København er bare de første af mange biler, lover salgsdirektør Per Buus, Bring i Danmark

- Både vores kunder og varemodtagere stiller krav til bæredygtighed og i højere grad efterspørger grønnere leveringsløsninger. El-varebilerne vil bidrage til at gøre København til en endnu bedre by at bo i, siger han.

- I de kommende år kommer vi til at vi se på mulighederne for CO2-neutrale køretøjer mange flere steder i Danmark. Samtidig vil vi sørge for, at kunderne får den samme gode service, lige så hurtigt - bare grønnere.

 Lettere at få el-varebiler

Lancering af de nye el-varebiler sker i et tæt samarbejde med MAN og CPH Electric/Region Hovedstaden. Bilerne er af typen MAN e-TGE og vil blive benyttet af Bring til at levere pakker i centrum af København.

- Tidligere har det været svært at få elektriske varebiler, som har kunne opfylde vores behov, men nu er flere leverandører kommet på markedet. I dag leverer vi allerede CO2-neutralt på Samsø, hvor vores første el-varebil kører.

Samtidig har vi flere cargo-cykler og el-scootere kørende i København. Med de fire elektriske varebiler tager vi endnu et stort skridt i retning af CO2-neutral distribution, slutter Per Buus.

 Fakta om MAN e-TGE

  • Rækkevidde: 173 kilometer
  • Lastrum: 10,7 kubikmeter
  • Opladet: på 5 timer og 20 minutter

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097