23948sdkhjf

50.000 kroner på vej til transportbranchens bedste initiativ

I de kommende år vil FDE Fonden gerne fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere transportbranchens virksomheder. Derfor har FDE Fonden besluttet at oprette en Initiativpris, der for første gang uddeles i år.

FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, glæder sig over det nye tiltag.

- Fondens formål er i hovedoverskrift at yde økonomisk støtte til projekter, aktiviteter og initiativer, der er til gavn for godstransport- og logistikbranchen. Derfor er det også naturligt at uddele FDE Fondens Initiativpris, for den samler på mange måder, det vi gerne vil. Gennem prisen kan FDE Fonden være med til at fremme gode projekter i transportbranchen, og samtidig sikrer Initiativprisen os, at vi kan komme bredt ud. Vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få FDE Fondens Initiativpris 2020, siger han.

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på 50.000 kr., et diplom og en statuette. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget eller vist et særligt initiativ.

Afløser talentprisen
FDE Fondens Initiativpris erstatter talentprisen, som FDE Fonden de seneste 10 år har uddelt til medarbejdere og virksomheder i transport- og logistikbranchen.

- Hensigten med talentprisen var at skærpe branchens fokus på fastholdelse og tiltrækning af talenter, og det er i den grad lykkedes. Men det er også mere snævert kun at honorere talenter, og derfor er det nu tid til at få et andet fokus og brede målgruppe ud, så endnu flere kan få glæde og gavn af gode initiativer med FDE Fondens Initiativpris, siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142