23948sdkhjf

OK mærker stigende efterspørgsel på HVO

Energiselskabet OK har gennem de seneste år mærket en stigende efterspørgsel på biobrændstoffet HVO, som selskabet har haft i sortimentet gennem et par år til kunder med hjemmetank. Det sidste år har man kørt HVO ud fra egne lagre, og leverancerne øges fortsat.

- Produktet har hjulpet vores kunder med at leve op til deres mål om CO2-fortrængning, og det er også et produkt, vi mærker specielt inden for bus og renovationsområdet, siger Henrik Dehn, markedschef på transportområdet i OK.

Indtil videre har OK primært leveret HVO til kunder og transportvirksomheder, der betjener den offentlige sektor, men også andre segmenter begynder at interessere sig for produktet. Han understreger, at HVO er et af de få brændstoffer, hvor man kan opnå yderligere CO2 fortrængning i forhold til eksempelvis diesel.

- HVO har tekniske specifikationer, som betyder, at det kan iblandes fossilt diesel eller erstatte fossilt diesel 100 procent. Derfor kræver det heller ikke, at man skifter sin vognpark for at køre på HVO, siger Henrik Dehn.

Han understreger, at produktet samtidig er interessant, fordi det både har gode kuldeegenskaber og en høj ydeevne.

- Det er naturligvis vigtigt for os at følge udviklingen inden for fremtidens drivmidler og være leveringsdygtig, når kunderne efterspørger de nye brændselsformer. Overordnet er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke kun ser i én retning i forhold til mulige produkter som tilsætning eller erstatning for det fossile brændstof. Vi ser potentiale i flere produkter, siger Henrik Dehn til slut.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078