23948sdkhjf

Postnord sælger dagligvarelogistikken

Postnord sælger sit datterselskab Postnord Termo, der driver dagligvarelogistik i det nordlige Sverige. Beslutningen kommer efter at man har valgt at omlægge strategien og fokusere på kernevirksomheden med brev- og pakkeoperationer og relaterede logistiktjenester.

Postnord Termo har base i Umeå og har 163 ansatte. Denne del af Postnord omsætter for 656 millioner svenske kroner (knap 460 mio. danske kr.). Købere er Kyl-O Fryseexpressen og Dinera Sverige, som har deres base i Mälardalen.

- Med denne transaktion vil vi have mulighed for at styrke vores position som en landsdækkende logistikaktør inden for dagligvaresegmentet med lokal tilstedeværelse i alle dele af landet, siger Robert Barkensjö, administrerende direktør for Kyl-O Frysexpressen, i en erklæring.

Postnord Thermos kunder og medarbejdere påvirkes ikke af købet, men vil fortsætte i den nye forretning.

- For Postnord har det været vigtigt at finde en køber, der kan fortsætte med at levere Postnord-gruppens løfte om service og bæredygtighed i alle dele af landet, siger Annemarie Gardshol, administrerende direktør for PostNord.

- Køberne deler vores vision om at være fossilfri i 2030, og vi er sikre på, at de fortsat vil pleje de langvarige forhold, som virksomheden har til kunder og medarbejdere. Handlen betyder også, at vi nu vil sætte alt fokus på vores øvrige aktiviteter i Norden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093