23948sdkhjf

Blue Water åbner endnu et kontor i Caribien

Blot en måned efter, at Blue Water Shipping annoncerede åbningen af et kontor i Guyana, meddeleler den Esbjerg-baserede logistikvirksomhed nu, at den slår dørene op til endnu et kontor i Caribien.

Denne gang er der tale om Trinidad & Tobago.

- Vi oplever et stigende behov for vores services i denne region, og det er derfor et naturligt skridt for os at åbne kontor i Trinidad. Det gør, at vi er i stand til at servicere eksisterende såvel som nye kunder med vores store udvalg af logistikydelser, siger Brent Patterson, Blue Waters regionale direktør for Energy & Projects Americas, i en pressemeddelelse.

Fra kontorerne i Guyana og Trinidad vil Blue Waters medarbejdere fokusere på at vedligeholde og udvide den eksisterende kundebase. Det vil ske i tæt samarbejde med andre Blue Water-kontorer, som er specialiserede inden for projekttransporter.

Blue Water har også indgået samarbejde med Peterson Logistics i Guyana og Trinidad. Med over 150 lokale medarbejdere er Petersen stærkt repræsenteret i Caribien, hvor de supporterer kunderne med integreret logistik fra firmaets kontorer i Trinidad, Guyana og Surinam.

- Ved fælles kræfter vil vi være i stand til at levere transport og logistik af den høje kvalitet, som branchen fordrer, siger Brent Patterson.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14