23948sdkhjf

Sjællandsk vognmand leverer bedste regnskab i fem år

Transportvirksomheden Preben Andersen Vognmands- og Renovationsforretning, der i samarbejde med søsterselskabet Axel Hansen Transport dækker en stor del af Sjælland med renovations- og containerkørsel, er kommet særdeles godt ud af regnskabsåret 2018/19.

Både bruttofortjeneste og resultat efter skat lander på det højeste niveau i fem år med henholdsvis 25,5 mio. kr. og 3,4 mio. kr.

- Vi har fået noget mere aktivitet i form af mindre opgaver, der passer ind i dem, vi i forvejen har kørt, og har dermed optimeret, siger direktøren for begge virksomheder, John Andersen.

Desuden er afskrivningerne på et opkøb for nogle år siden efterhånden ude af verden, hvilket også afspejles i regnskabstallene.

Begge firmaer vokser

Også Axel Hansen Transport kommer ud af året med fremgang over hele linjen.

Bruttofortjenesten voksede i 2018/19 med hele 16 pct. til 15,1 mio. kr., og årets resultat øgedes med 10 pct. til 2,7 mio. kr.

- Deroppe har vi vundet et par licitationer, som har gjort, at regnskabet er bedre, forklarer John Andersen om selskabet, der dækker det nordvestlige Sjælland omkring Holbæk, mens Preben Andersen Vognmands- og Renovationsforretning dækker det sydlige Sjælland med sæde i Vordingborg.

Næsten halvvejs igennem indeværende regnskabsår forventer John Andersen, at også 2019/20 kan fejres med yderligere forbedringer af de to forretninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109