23948sdkhjf

Frode Laursen-direktør: - Vi føler et særligt ansvar

Når Danmark i denne tid lukker ned, så kan det udelukkende lade sig gøre, hvis der stadig er rigtig mange mænd og kvinder, der går på arbejde i den danske transportbranche. Her udfører de en uundværlig samfundsopgave, som for eksempel sikrer, at der fortsat er medicin på sygehusene og varer i butikkerne.

Heldigvis er branchen klar til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med corona-virus.

Hos Frode Laursen fortæller koncerndirektør Thomas Corneliussen, at de holder et vågent øje med udviklingen.

- Vi har nedsat en task force, der følger udviklingen nøje og sørger for løbende at tage stilling til diverse udfordringer, der kommer i kølvandet på indsatsen for at sænke COVID-19 smitten, siger han til Transportmagasinet.

Tager højde for smittefare
Det betyder også, at mange arbejdsgange internt i virksomheden skal tilrettelægges, så de tager højde for smittefaren.

- På vores lokationer har vi blandt andet iværksat en helt klar procedure, der sikrer så lidt kontakt som muligt ved læsning og aflæsning. Der er igangsat øget rengøring og øget håndspritdispensere samt en lang række andre tiltag som skal værne om medarbejderne og hindre smittespredning, siger Thomas Corneliussen, og tilføjer:

- Derudover har vi aflyst alle møder, der ikke er driftskritiske og sørger for at de folk, der har mulighed for at arbejde hjemme, arbejder hjemme.

Et særligt ansvar
Hos Frode Laursen er de i dén grad deres ansvar bevidst, når det kommer til at holde hjulene i gang i det danske samfund.

- Vi vil arbejde hårdt for at få varerne ud, trods de store udfordringer, vi står overfor. Som følge af vores størrelse og position, ikke mindst inden for dagligvarer, føler vi et særligt ansvar for at prøve finde løsninger og manøvrere igennem den vanskelige periode vi har foran os, siger Thomas Corneliussen, og fortsætter:

- Vi har nogle medarbejdere og ledere med stor erfaring og kompetencer - og vi har en stærk kultur. Det, sammenholdt med, at vi virkelig har forberedt os på situationen, gør, at vi tror på, vi nok skal komme igennem.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095