23948sdkhjf

Branchen i opråb: Giv chauffører adgang til toilet og bad

Chaufførerne yder lige nu en helt afgørende indsats med at levere varer for at holde Danmark i gang under den nuværende sundhedskrise. De fortjener en respektfuld og anstændig behandling, som også indbefatter adgang til sanitære faciliteter hos afsendere og modtagere af varer.

Transportorganisationerne opfordrer derfor alle modtagere og afsendere af varer til at udpege toiletfaciliteter kun til chauffører eller opstille ”festivaltoiletter”. Dette skal selvfølgelig ske på en måde, så alle forholdsregler tages i brug for at undgå smitte af coronavirussen.

ITD opfordrer derudover også til, at Vejdirektoratet sørger for, at toiletter/rastepladser holdes åbne, og at der her sættes ind med ekstraordinær rengøring.

- Chaufførerne yder en samfundskritisk funktion for at holde Danmark kørende i disse coronatider. De skal behandles med anstændighed og respekt, og de skal selvfølgelig have adgang til sanitære faciliteter. Jeg håber, at alle afsendere og modtagere af varer samt Vejdirektoratet vil løfte den opgave, som også skal løses for at sikre forsyningssikkerheden, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen.

Den opfordring har man fra Vejdirektoratet allerede reageret på - læs mere her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094