23948sdkhjf

Tredje generation styrer familiefirmaet gennem krisen: - Der kommer nogle følelser frem

Hos J. Nørgaard Petersen A/S i Tåstrup kan de tydeligt mærke, at corona-krisen er over os. Det fortæller administrerende direktør Jesper Nørgaard til Transportmagasinet.

Han er tredje generation i familievirksomheden. Derfor er det også ekstra nervepirrende, at virksomheden nu skal navigere igennem en krise af denne karakter, som man ikke tidligere har oplevet.

- I forhold til finanskrisen, hvor jeg også sad her, så er det her endnu mere usikkert. Vi er ude i ukendt land, og det er som at være på et skib i rum sø – man kan ikke bare stå af, men er nødt til at sejle videre, til vi kommer i land på den anden side, siger Jesper Nørgaard, og tilføjer:

- Jeg synes, det er fantastisk af se, at hele Danmark står sammen om det her. Det hele er så usikkert, og det gør, at der kommer nogle følelser frem, men vi skal fokusere på at holde hovedet koldt, og så må vi agere efter det, vi ved, og ikke efter det, vi tror.

Sender tak til medarbejderne
Jesper Nørgaard fremhæver især medarbejderne som en stor medvirkende faktor til, at virksomheden kan klare sig gennem den svære tid.

- Vi har nogle rigtig gode medarbejdere, der bakker op om virksomheden, og det er nu, chaufførerne og transporterhvervet får en chance for at vise, hvor vigtige vi er for Danmark. Hvis der skal komme noget positivt ud af alt det her, så håber jeg, at alle vil se lidt mere positivt på vores erhverv, når vi er kommet ud på den anden side. Og huske, at vi var med til at holde Danmark kørende, og havde mange medarbejdere, der gik på arbejde, for at alle kunne få noget at spise derhjemme, siger han.

Jesper Nørgaard håber derfor også, at virksomheden fortsat vil være i stand til at holde på de cirka 100 ansatte.

- Vi har nogle medarbejdere, der er begyndt at bruge af deres restferie, men indtil videre har vi ikke været voldsomt ramt af hjemsendelser. Men det er et øjebliksbillede, der gælder i dag, for ingen kan sige noget om, hvordan det udvikler sig, fortæller direktøren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078