23948sdkhjf

DTL fastholder generalforsamlingen

DTL – Danske Vognmænd vil ikke aflyse eller udskyde deres generalforsamling på grund af corona-krisen. Den holdes den 16. maj som planlagt. Til gengæld vil den blive en minimalistisk en af slagsen.

Det bekræfter DTL’s bestyrelsessformand, Martin Danielsen.

- Vi har nogle frister, som vi skal leve op til i forhold til vores vedtægter. Derfor forsøger vi at lave en delvis elektronisk generalforsamling lige som en række andre store virksomheder.

- Vi fastholder datoen, lørdag den 16. maj, men vi holder ikke mødet på Comwell. Vi flytter mødet til DTL’s hovedsæde på Grønningen. Her vil vi holde det, man kalder en minimums-model.

- Der vil være en formand, direktør og en dirigent til stede. Vi ”live streamer,” og der bliver naturligvis mulighed for medlemmerne til at afgive en stemme – enten ved at indgive stemmesedler på forhånd eller stemme elektronisk. Det har vi ikke helt fundet ud af endnu.

- Vi sender så meget materiale ud til medlemmerne i forvejen og laver en model for, hvordan man kan afgive stemmerne som om det havde været en fuldstændig almindelig generalforsamling.

- Vi "live streamede" faktisk også fra generalforsamlingen. sidste år, hvor 150 personer uden for salen så med direkte under generalforsamlingen. Så teknikken er afprøvet, siger Martin Danielsen.

Transportmagasinet: Laver I om på nogle af punkterne i dagsordenen, når nu mødet finder sted på en anden måde?

- Dagsordenen er vedtægtsbestemt, så det kan vi ikke. Det er tidsfristerne også. Vi skal indkalde otte uger i forvejen, og det var i fredags. Så vi har sendt indkaldelsen ud til alle medlemmer og fortalt, at vi ville holde den på denne måde, slutter DTL-formanden.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203