23948sdkhjf

Gang i luftfragten igen

Passagerfly bruges til fragt

Begrænsningerne på passagerflyvninger mellem USA og Europa har øget efterspørgslen efter alternative fragtløsninger, der kan sikre, at skandinaviske og amerikanske virksomheder kan opretholde en stabil strøm af leverancer.

Derfor gik SAS Cargo og Scan Global Logistics (SGL) i sidste uge sammen og etablerede den første direkte fragt-charterflyvning ud af Skandinavien til Chicago. Det skete torsdag den 26. marts.

Denne flyvning gav en tiltrængt mulighed for skandinaviske virksomheder til at sende fragt til USA og tilbage, hvilket sikrer, at hjulene i erhvervslivet fortsat kan holde sig i bevægelse.

Måske flere flyvninger 

Om der kommer flere flyvninger afhænger af behov og muligheder.

- Vi får i øjeblikket en masse forespørgsler om ad-hoc-fly til passagerer og fragt, siger Leif Rasmussen, administrerende direktør for SAS Cargo.

- Vi ser på disse anmodninger og prioriterer den trafik, der er mest nødvendig for at støtte både samfundet og vores kunder. Det er vigtigt, at vi hjælper erhvervslivet i disse kritiske tider ved at holde de globale forsyningskæder åbne.

 Hurtig beslutning

Hos Scan Global Logistics er man helt enige.

- Det er vigtigt at sikre, at virksomhederne holder hjulene i gang og at varerne fortsætter med at flyde frit på trods af den aktuelle situation, siger Allan Melgaard, Group CEO hos Scan Global Logistics.

- Det var let at enes om og arrangere fragtcharter-løsningen, der benytter lejligheden til at udnytte ikke-operationelle passagerfly til fragtflyvning.

- Fra idéen blev undfanget, til løsningen var klar, tog ikke lang tid. SAS Cargo handlede hurtigt på ideen og sørgede for, at et almindeligt passagerfly kunne bruges som charter, slutter Allan Meldgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094