23948sdkhjf

Vognmand med opråb i krisetid: - Chaufførerne er vores vigtigste aktiv

Corona-krisen har allerede nu fået vidtrækkende økonomiske konsekvenser på tværs af samfundet. Og det er ikke kun store virksomheder som Bestseller eller Bang & Olufsen, der mærker effekterne af nedgangen – krisen sender tråde helt ud til den enkelte dansker, der lige nu kan ligge vågen om natten i frygt for at miste sit job.

Hos Aalborg Vognmandsforretning i Nørresundby har de derfor gjort det til en mission, at de så vidt muligt vil fastholde deres medarbejdere, selvom virksomheden skulle gå en svær tid i møde.

- Vi mærker usikkerheden, nu hvor nogle af vores kunder skærer ned eller lukker ned. Så vi følger situationen nøje og er i tæt dialog med kunder og leverandører, og hvis det går helt i stå, så vil vi være forberedte, fortæller vognmand Jan Kjelgaard til Transportmagasinet.

- Lige nu forsøger vi at sikre vores dygtige og fleksible medarbejdere og deres bagland. Det er vigtigt for os – vi har investeret meget i at uddanne vores dygtige folk, så dem vil vi gerne beholde, også når vi er på den anden side af det her, tilføjer han.

Opråb til branchen
I en tid hvor flere virksomheder har været nødsaget til at skære ned på medarbejderstaben – her på Transportmagasinet har vi omtalt fyringer fra blandt andet Leman og Prime Cargo – har Jan Kjelgaard et opråb til branchen:

- Det vigtigste aktiv for os er vores chauffører. Det er der ingen tvivl om. Vi kan købe alle de lastbiler og al den dieselolie, som vi vil, men uden dygtige chauffører går det bare ikke, siger han, og understreger:

- Det er ærlig talt lige meget, hvem der sidder i min stol, hvis ikke de rigtige sidder ude bag rattet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094