23948sdkhjf

Hærværk ødelægger 20 lastbiler: Politiet på bar bund

Hos Vindelsbæk Transport i Rødkærsbro sidder direktør og indehaver Michael Hjuler lige nu midt i en rigtig kedelig situation. Tidligere på ugen blev vognmanden nemlig pludselig ramt af hærværk, og det kommer til at få økonomiske konsekvenser for virksomheden.

- Vores AdBlue-tanke er blevet forurenet, så vi har lige nu 20-25 lastbiler, der står overfor en tur på værkstedet, for at få repareret deres AdBlue-system. Det er en stor omkostning, og vi kender ikke prisen endnu, siger Michael Hjuler til Transportmagasinet.

Han tilføjer, at sagen er meldt til politiet.

- Jeg tror ikke, der bare er tale om drengestreger, siger Michael Hjuler.

Volvo i Viborg har kigget på lastbilerne og ifølge Michael Hjuler er deres bud, at der muligvis er tale om saltsyre.

Tilbage står en frustreret vognmand med en rigtig stor regning, der skal betales.

- Ikke flere efterforskningsskridt
Transportmagasinet har kontaktet Midt- og Vestjyllands Politi, som bekræfter hændelsen.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været ude ved virksomheden i forbindelse med en hærværkssag, hvor der er fundet forurening i nogle AdBlue-tanke. Som det ser ud nu, er vi ikke sikre på, hvordan eller hvornår, hærværket er begået, da der ikke er overvågning på stedet, siger politikommissær Thomas Hald fra Midt- og Vestjyllands Politi til Transportmagasinet.

Fraværet af overvågning og eventuelle vidner gør desværre også sagen rigtig svær at opklare, siger politikommissæren:

- Der er pt. ikke flere efterforskningsmuligheder for os, bortset fra at opklare, hvad det præcist er, der er forurenet med. Men ellers har vi ikke flere skridt, desværre. Hvis vi skal komme videre herfra, så kræver det, at nogen hører noget og retter henvendelse til os, siger Thomas Hald.

Har man hørt eller set noget, der kan bidrage til opklaringen i sagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på telefon 96 14 14 48.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094