23948sdkhjf

Flot Scania R650 V8 til Vig

Til trods for den udfordrende tid vi står i, har vognmand Claus Madsen Transport i Vig netop fået leveret sin nye 3-akslede trækker, en Scania R 650 V8.

Trækker består af R-seriens førerhus med normal højde og er opbygget med stor bagkofanger med "super" logo, 2-strengs hydraulikanlæg, luftforskydelig skammel, aludørk i fuld bredde og bagende. Scania Vojens har desuden monteret en stor galge, lange horn på taget, LED-lysskilt, Michelin-mænd og rotorblink nedsænket i tagspoileren.Inde i førerhuset er der blandt andet Driver+ pakke samt V8 læderpakke i hvid. Derudover har BJ Autopolstring sørget for en rigtig flot plyspolstring af sæder og loft. Der er også gardiner. Derudover er der køleskab, klimaanlæg, oliefyr med start via App, opbevaring på bagvæg og trykluftpistol. Der er ligeledes installeret stort infotainmentsystem med 7-tommer skærm, Premium DAB-radio med Apple Car Play samt navigation og Bluetooth.

Sikkerheden er i top i den nye trækker, som har Opticruise automatgear, retarder og adaptiv fartpilot med active predicition. Læg hertil LDW kørebaneadvarsel og AEB avanceret nødbremsefunktion. Derudover er der tilkøbt LED-lys pakke. Alle spejle er desuden elektrisk opvarmet og justerbare.

Claus Madsen har tilvalgt en Scania Skræddersyet Serviceaftale med 10 års drivline reklamationsret. Bilen er finansieret og forsikret hos Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.

Det er Scanias lastbilsælger, Ernst Larsen, der har stået for salget. Opbygningen er foretaget hos Scania Vojens under supervision af Gert Nommensen. Den flotte røde lakering og udsmykning er udført hos Mosegaards Autolakering.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125