23948sdkhjf

Universal Transport løfter aktivitetsniveauet

Universal Transport kom fornuftigt ud af 2019-regnskabet, som bød på en stigning i virksomhedens resultat før skat fra 2,0 til 2,2 mio. kroner.

Vejle-virksomheden oplyser ikke omsætningstal, men ifølge ledelsesberetningen steg aktiviteten med 9 procent i løbet af det seneste regnskabsår.

- Stigningen i aktiviteten har været størst i 2. halvår, og forventes at fortsætte i regnskabsåret 2020. Udviklingen har medført væsentlige investeringer i nyt driftsmateriel, der skal understøtte det forventede fremtidige aktivitetsniveau. I regnskabsåret er der ligeledes investeret i udvikling af organisationen, i antal ansatte og i konkrete igangsatte personale- og ledelsesprogrammer, der skal sikre det fremtidige organisatoriske fundament, fremgår det af ledelsesberetningen.

Uvis påvirkning fra corona
Brian Søgaard, der er direktør i Universal Transport, har ikke svaret på Transportmagasinets henvendelse om en kommentar til regnskabet. Det er derfor uvist, hvorvidt coronakrisen har påvirket transportfirmaet med knap 100 ansatte.

Da ledelsesberetningen blev skrevet i midten af marts var ekstraomkostningerne dog kun marginale.

- Men hvis omfanget af Covid-19 forværres yderligere udover det beskrevne, må der påregnes væsentlig indflydelse på selskabets driftsresultat. Selskabets likviditetsberedskab er dog særdeles solidt, og vil kunne stå imod selv en meget langvarige effekt af Covid-19, skrev virksomheden dengang.

Stor lagerkapacitet
Universal Transport blev etableret i 1991 som Universal Transport- og Flytteforretning. Virksomheden, der har sit hovedsæde nordøst for Vejle – beskæftiger sig i dag med alle former for transportopgaver i både ind- og udland for såvel det private erhvervsliv som det offentlige.

Ifølge virksomhedens hjemmeside råder man over på et lagerhotel med en kapacitet på 20.000 kvadratmeter samt en vognpark på godt 70 køretøjer.

Universal Transport A/S
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 54,3 51,0
Resultat før finansielle poster 2,8 2,5
Resultat før skat 2,2 2,1
Årets resultat 1,7 1,6
Balancesum 61,2 60,6
Egenkapital 18,0 16,3
Antal ansatte 93 89
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2019.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.131