23948sdkhjf

Stor Scania til Bette Gris

Niels Jeppesen er både vognmand og handelsmand – og han har for nylig fået leveret en ny Scania fra Stiholt i Thisted, og dermed er han oppe på syv lastbiler og lige så mange påhængskøretøjer.

Som firmanavnet antyder - Bette Gris - kører Niels Jeppesen med smågrise.

Den nyeste bil i flåden er en Scania R 520 A4x2. Drivlinen består af en 16,4-liters V8’er på 520 hk/2.700 Nm. Der er en 14-trins GRS905R-gearkasse med Opticruise og integreret Retarder samt enkeltreduceret R 780-bagtøj med 2,59:1 i udveksling.

Førerhuset er et CR20H (H for Højt til loftet), og herinde er der masser af udstyr blandt andet premium sæder med ventilation og læderbetræk suppleret med ekstra plys fra Brande Autosadelmageri.

Der er en stor Infotainment-pakke med 4x20W musikanlæg og integreret navigation. Desuden er der installeret den store klimapakke med ekstra 6 kW kabinevarmer, Driver+-chaufførpakke, LED-lyspakke med LED-lygter for og bag.

- Mine chauffører skal have det godt, lyder forklaringen på alt det udstyr.

- Bortset fra en ”ny” chauffør, som ”kun” har været her i fire år, har mine chauffører kørt for mig imellem 14 og 22 år. De bliver altid taget med på råd, når vi skal have nyt materiel. Det er med til at holde på de gode chauffører, forklarer Niels Jeppesen.

Gjorde sælgeren mundlam

Niels Jeppesen har handlet den seneste bil med Stiholts lastbilsælger Lars Pedersen, som han har gjort så mange gange før.

- Jeg har kendt Lars og Lars’ far fra gamle dage, fortæller Niels Jeppesen.

- Da Lars lige var startet som sælger hos Stiholt, ringede han og spurgte, om jeg ville købe en ny Scania af ham. Da jeg sagde ja tak, var han ved at falde ned af stolen af bare benovelse. Da han kom for at levere den, var han blevet lidt kæphøj og spurgte, om jeg da ikke ville købe en mere.

- Jeg tog ham på ordet, og der blev han også lidt mundlam, griner Niels Jeppesen.

Siden da har de to haft et rigtig godt samarbejde. Det gælder også for Stiholts værksted i Thisted, som skal holde den nye R 520’er i topform på en 8-årig serviceaftale inkl. udvidet drivlinedækning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11