23948sdkhjf

To Scanianitter på pension

I denne tid må Scania Danmark sige farvel til et par erfarne herrer, som går på pension. Den ene er salgschef John Schultz, som går på pension den 29. maj 2020.

John startede den 2. februar 1973 som mekaniker hos Scanva Diesel i Valby. Derefter fulgte nogle år som vogninspektør i salgsafdelingen.

Efter at have prøvet lykken et par år uden for Scania kom han i 1982 tilbage og kan nu se frem til en velfortjent pension.

Den anden erfarne herre, som forlader Scania efter lang og tro tjeneste, er salgskonsulent Niels Nielsen. Han gik allerede på pension den 20. marts i år efter 36 år med salg af Scania-lastbiler. Han startede hos Scanva Diesel i Sorø i 1983, var et par år ude af branchen og kom tilbage til Scania på Retortvej i Valby. De seneste 12 år var han ansat i Ishøj.

I sine i alt 36 år fik Niels solgt mere end 1.200 Scania-lastbiler. Det svarer til knap tre lastbiler om måneden i 36 år! Det er imponerende.

Begge de erfarne herrer vil blive fejret på behørig vis med afskedsreceptioner, så snart omstændighederne tillader det, lyder det fra Scania.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078