23948sdkhjf

Ny administrerende direktør til MAN Danmark

Bestyrelsen i MAN Truck & Bus AG har ansat en ny administrerende direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark

Den nye administrerende direktør i MAN Truck & Bus i Norge, Sverige og Danmark hedder Stefan Thyssen.

Han er en erfaren leder og med solid viden om virksomheden. MAN Truck & Bus i Danmark er i en proces, hvor organisationen skal styrkes yderligere, driften optimeres og indtjeningen løftes. Stefan Thyssen har en bred erfaring med sig inden for forretningsudvikling og har kompetencer i at gennemføre operationelle forbedringer. Disse egenskaber bliver vigtige for den danske virksomhed fremover.

Stefan Thyssen er økonomiuddannet på Universitetet i Kassel og har 10 års erfaring fra lastbilbranchen. Han kommer fra stillingen som Finansdirektør for MAN i England og har tidligere arbejdet som ansvarlig for Controlling ved MANs hovedkontor i München. Stefan Thyssen er tysker og er bosat i Danmark med sin kone og to børn.

- Jeg er optaget af at samarbejde, og løbende forbedringer er nøglen til gode resultater og gode kundeoplevelser. Vores fokus er som før; vækst, kundetilfredshed og medarbejdermotivation. Vi skal tage hurtige beslutninger over for vores kunder for at yde dem et højt serviceniveau uanset, hvor de møder os, siger Stefan Thyssen.

Stefan Thyssen tiltrådte stillingen 1. marts i år.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11