23948sdkhjf

Ny V8’er til Herlufmagle

Rørby Johansens nye Scania R 580 V8 8x4*4 med JOAB-opbygning

Rørby Johansen har netop investeret i en ny Scania R 580 V8 8x4*4. Bilen, der er med JOAB-opbygning, skal køre med containere i entreprenørbranchen.

Den 4-akslede trækker består af R-seriens sovekabineførerhus med normal højde. Førerhuset er udstyret med blitzbro på taget, blitzblink i frontgitteret samt bak-, læsse og cyklistkamera, og på chassiset er der monteret et JOAB-kroghejs.

Bilen er udstyret med Scanias populære V8-motor på 16 liter slagvolumen på maks. 580 hk/1.900 Nm med emissionsbegrænsende SCR-teknologi. Motoren er koblet til en 12+2-trins Scania Opticruise GRSO905R-gearkasse med overdrive, to krybegear, to bakgear og retarder. Bagtøjet består af RBP735 tandemgear med navreduktion.

Inde i førerhuset er der ikke sparet på komforten og den flotte trækker er blandt andet udstyret med, Driver+ pakke, Premium V8 lædersæder med ventilation og varme, læderrat, elektronisk opvarmet og justerbare spejle, køleskab, klimaanlæg, oliefyr med start via app, Infotainment pakke, Premium DAB radio med Apple Car Play og Bluetooth, LED-lyspakke, adaptiv fartpilot med Active Predicition, LDW kørebaneafvigelse og AEB.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.173