23948sdkhjf

Scania åbner køreskole i Ishøj

Lastbilchauffører kan nu tage uddannelse direkte hos lastbilleverandør

Når Scania til august åbner dørene for kurser på sin nye køreskole i Ishøj, får fremtidige lastbilchauffører for første gang i Danmark mulighed for at tage en lastbilchaufføruddannelse direkte hos en lastbilleverandør.

- Vi ved, at efterspørgslen på dygtige lastbilchauffører er stor. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde en lastbilchaufføruddannelse, der lever op til branchens krav og sikrer, at aspiranter fra jobstart kan minimere brændstofforbruget og køre defensivt og sikkert, siger leder for Scania Driver Academy, Erling Petersen, i en pressemeddelelse.

Det er vigtigt for Scania, og dermed også for Scania Driver Academy, at holde et skarpt branchefokus i kurserne for lastbilchaufførerne, skriver virksomheden.

Derfor har det været vigtigt i forberedelserne til køreskolen at sikre et lærerteam, der har erfaring som både undervisere og chauffører.

Om Scania Danmark

Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser i Danmark og et datterselskab til Scania CV, Sverige.

Scania beskæftiger i alt cirka 600 medarbejdere indenfor alt fra salg af lastbiler, reparation og service af store køretøjer, reservedele, serviceaftaler og finansieringsløsninger til vognmænd og uddannelse på i alt 16 lastbil- og busanlæg over hele landet.

- Vi fokuserer altid på at gøre undervisningen så brancherelecant og tidssvarende som muligt. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os at uddanne lastbilchauffører, der fra start af har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i transportbranchen. Det har derfor været vigtigt for os at samle et stærkt lærerteam, der alle har erfaringer fra hvervet som lastbilchauffør, som de kan dele ud af, siger Erling Petersen.

Maks 16 elever på hvert hold  
Scania har besluttet, at køreskoleholdene kommer til at bestå af maks 16 kursister, og at kursisterne skal følges ad i alle kursets seks uger.

På den måde kan underviserne bedre hjælpe hver enkelt kursist, og kursisterne bliver fra dag ét en del af et netværk, der kan støtte og sparre med hinanden.

Samtidig bliver der tilknyttet et gennemgående lærerteam til hvert hold, og så foregår alt praktisk køreundervisning i de nyeste Scania lastbilmodeller.

Scania skriver desuden i pressemeddelelsen, at de nye lastbilchauffører vil blive hjulpet i retningen af relevante jobmuligheder efter endt kursus.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11