23948sdkhjf

P. K. Justesen køber otte nye lastbiler

Familievirksomheden råder nu over 65 lastbiler, skriver Sjællandske Nyheder

Familievirksomheden PKJustesen køber stort ind af nye miljøvenlige lastbiler for ni millioner kroner. Med 90 ansatte og 65 lastbiler har den kendte Korsør-virksomhed aldrig været større, end den er i dag.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

- Det er altid rart at udvikle og gøre forretningen større. Så jo det er en dejlig følelse, siger direktør i lastbilfirmaet, Henrik Justesen, til mediet.

Ifølge Sjællandske Nyheder er de seks ud af i alt otte lastbiler leveret. To af mærket Man og fire af mærket Volvo. De to øvrige med tilhørende store kraner monteret leveres til september. 

- Vi har ikke mærket coronakrisen, fordi byggebranchen har været uberørt og fortsat kører med fuld fart. Hovedparten af vores transporter er netop byggematerialer, siger 39-årige Henrik Justensen til mediet.

Sjællandske Nyheder skriver, at lastbilforrentingen blandt andet kører elementer ud fra betonelementvirksomheden Spæncom, som også har en afdeling i Vemmelev få kilometer fra Korsør og vognmandsvirksomhedens 22.000 kvadratmeter store hovedsæde på Lerbakken.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125