23948sdkhjf
>

Still øverst på podiet igen

Midt under sommerferien - midt i juli 2020 - fandt en verdenspremiere sted: For første gang nogensinde skulle vinderen af ”årets gaffeltruck” findes gennem en online-afstemning via video. Det skyldes naturligvis corona-krisen, som gjorde, at de 26 jurymedlemmer ikke kunne mødes til en samlet prisoverrækkelse af årets gaffeltruck-prisen (IFOY Awards), men gjorde det via en video-forbindelse den 13. juli 2020.

Det blev givet priser inden for flere kategorie; men vinderen af kategorien ”gaffeltrucks op til 3,5 ton” blev Stills RX 60 i vægtklassen 2,5-3,5 ton.

Juryen var ikke i tvivl. Aldrig før har en elektrisk gaffeltruck været så produktiv, lød konklusionen. Juryen var især imponeret over løftehastigheden, der genereres af en 25 kW pumpemotor. Da juryen sidst var samlet inden corona-krisen målte den en hastighed på mere end 66 cm i sekundet. Og selv om testen foregik uden belastning, var det en rekord i denne klasse.

Man fik også testet acceleration, kørsel og løft. Her opnåede Still RX 60 en produktivitet på 363 paller på otte timer.

- Den målte produktivitet har aldrig været så høj i en test før, var juryens konklusion. Tilføj hertil fordelene ved lav støj, fleksibilitet, lavere omkostninger til elektricitet sammenlignet med diesel eller gas, let betjening, mindre vedligeholdelse og meget forudsigelig styring.

- Så har man alle kriterierne for en ”dieseldræber,” konkluderede den internationale jury.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109