23948sdkhjf

Frode Laursen klar til opkøb trods hårde tider

Transport- og logistik-virksomheden Frode Laursen er kommet tilfredsstillende gennem foråret. 

Frode Laursen kommer igennem sommeren med optimismen i behold trods et hårdt forår. Her et halvt år inde i 2020 kan virksomheden konstatere, at selv om man har været udfordret af forårets corona-pandemi, står virksomheden i dag står lige så stærkt, som man gjorde i 2019.

 - Vi har selvfølgelig også været påvirket af situationen – især på vores grænseoverskridende aktiviteter. Men vi har formået at bremse op og i vidt omfang tilpasse omkostningerne meget hurtigt, siger Thomas Corneliussen, koncerndirektør i Frode Laursen.

- Det skyldes en stor indsats fra medarbejdernes side og vores fleksible struktur. Desuden har vi et økonomisk stærkt fundament, som gør, at vi har et godt udgangspunkt for den utvivlsomt hårde periode, vi har foran os, tilføjer han.

Regnskabet for 2019 viser, at Frode Laursen er tilbage på sporet med en indtjening på niveau med tidligere år – efter et dyk i 2018. Det skyldes ifølge Thomas Corneliussen en vellykket indsats for at øge produktiviteten i alle dele af virksomheden.

Mere digitalisering

- Man skal altid lære af en krise, og corona-krisen har givet os større fokus på digitalisering, siger Thomas Corneliussen.

- Vi har sat gang i nogle projekter, der allerede lå i pipelinen, men som måske var blevet skubbet lidt i baggrunden på grund af en travl dagligdag. Hvis vi ser et år frem, er der ingen tvivl om, at vi bliver en mere digitaliseret virksomhed.

Tryk på udvikling

Frode Laursens økonomiske fundament gør, at man fra ledelsens side nu har sat endnu mere tryk på udviklingsarbejdet.

- I forhold til den grønne agenda har vi investeret i nye gasbiler og startet forsøg med elektriske køletrailere, siger koncerndirektøret, som også er klar til at undersøge eventuelle opkøbsmuiligheder.

- Vi er altid på udkig efter veldrevne virksomheder i Danmark. Det gælder både i forhold til overtagelse og mulighed for medejerskab. Om det er en speditions- eller vognmandsforretning er ikke så afgørende. Det vigtigste er, at virksomheden er veldrevet og passer ind i vores nordiske set-up med konkurrencedygtige kvalitetsydelser.

- Vi er særligt interesseret i virksomheder med en god kundebase, siger Thomas Corneliussen og understreger at interesserede virksomheder kan henvende sig med ro i maven.

- Vi har købt mange selskaber op i årenes løb. Vi behandler alle henvendelser fortroligt og med respekt for sælgerens ønsker, , slutter Corneliussen. 

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109