23948sdkhjf

Aabenraa Havn opgraderer med økonomichef

Aabenraa Havn står over for en fordobling i areal og mangedobling af bygningsmassen, når havnen i løbet af de kommende år overtager det fulde ejerskab af arealerne ved det tidligere Enstedværket. Det er baggrunden for, at havnen har oprettet en stilling som økonomi- og administrationschef, som nu bestrides af 40-årige Franziska-Lea Haderup.

Det oplyser havnen i en pressemeddelelse. 

Franziska-Lea Haderup har de seneste fire år været ansat ved Schmitz Cargobull i Padborg og har for nyligt afsluttet en HD-Regnskab. 

- Jeg har fra sidelinjen kunnet følge med i nogle af de positive tiltag, som Aabenraa Havn har foretaget de seneste år. Så det vakte straks min interesse, da jeg læste stillingsopslaget, siger hun i pressemeddelelsen. 

Det store potentiale for udvikling af Aabenraa Havn har givet anledning til at gentænke havnens organisation, oplyser havnen. Foruden den nyoprettede stilling som økonomi- og administrationschef er der oprettet en stilling som drift- og økonomiassistent, som bliver varetaget af Jette Hviid Hansen, der har været ansat i havnen igennem 29 år. 

Fra havnebestyrelsen forklarer formand Erwin Andersen, at Aabenraa Havn er en vigtig del af Gate Denmark – et tværgående samarbejde mellem alle leverandører af logistik-, transport- og serviceløsninger i Aabenraa. Sammen med Padborg Transportcenter, Business Aabenraa og Aabenraa Kommune arbejder havnen på at udbygge den styrkeposition, havnen har inden for logistik og transport.

- Med ansættelsen af Franziska og hendes indsigt i landevejstransporten får vi mulighed for at styrke samarbejdet i Gate Denmark yderligere, siger Erwin Andersen i pressemeddelelsen. 

Læs også: Aabenraa Havn og Rimeco udvider

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094