23948sdkhjf

Supertræk til god chauffør

 Hvad gør man, når en god chauffør ønsker sig en ny DAF til erstatning for en ældre DAF, der har kørt upåklageligt i over fem år?

Man giver ham en ny DAF!

Det er præcis, hvad vognmand Morten Trier i Horsens har gjort. Hans gode chauffør Henning Asving har de seneste godt 5½ år rundet næsten 800.000 km problemfrit i en DAF XF 510 med påhængsvogn ved distributionskørsel af dagligvarer i hele Danmark.

Da det var tid til et nyt træk, blev det selvfølgelig en DAF XF 530 FAR med ligeledes ny 3-akslet HFR-påhængsvogn.

Begge enheder er opbygget med faste alu-kasser og Z-lift af PLK Karosseri i Hedensted. ESA Trucks Danmark i Kolding har leveret chassiset, PM Lastvognsservice A/S i Hedensted har stået for koordinering af opbygning samt slutklargøring, FIX Autopolstring i Hedensted har stået for indretningen af førerhuset, og Nørre Snede Autolak A/S har malet hele herligheden.

Kun 14 dage forsinket

- Det er vigtigt for mig, at alle leverandørerne får stor ros for deres håndværk, fleksibilitet og indsats, for hele processen er gået lige efter en snor, siger Morten Trier.

- På trods af corona-krisen, der har givet udfordringer hos mange af leverandørerne, blev det færdige træk leveret med blot 14 dages forsinkelse. Det synes jeg er godt klaret - situationen taget i betragtning, tilføjer han.

Ingen selvfølge

Selv om chauffør Henning Asving udtrykkeligt havde bedt om en ny DAF til erstatning for den gamle, er der ikke garanti for, at Morten Trier opfylder sine chaufførers ønsker. Han regner altid på den samlede pakke med chassis, opbygning, serviceomkostninger, brændstoføkonomi, reparationshistorik mv., når han investerer i nyt grej, men det var heldigt for Henning Asving, at DAF-pakken også denne gang var den mest konkurrencedygtige set med Morten Triers øjne.

Morten Triers vognpark er på 16 enheder, heraf er der 12 trækkere og fire forvogn/hængertræk.

- Det seneste halvandet år har jeg fået fire DAF’er gennem ESA og PM Lastvognsservice, og det er ingen tilfældighed, fastslår vognmanden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11