23948sdkhjf

Leman åbner afdeling i Stavanger

Den 1. september slår Leman dørene op til en ny afdeling I Norge, nemlig i Stavanger.

- Det nye kontor ligger I forreste linje i Vestnorge og er en strategisk vigtig location med et stort potentiale, siger Egil Wilhelms, der er CEO for Leman I Norge.

- Den nye lokation gør det ikke kun muligt for os at udvikle nye forretninger; men vi vil også kunne øge kvaliteten i vores løsninger og services.

Leman åbnede sit første kontor i Norge i 2001, og ifølge Thomas Krøyer, CEO i LEMAN, er det naturligt at man nu også ligger i Stavanger.

- Vi har en ambitiøs vækststrategi, og placeringen i Stavanger er en vigtig del af den. Vi står i forvejen for masser af sø- og landevejstransport I det vestlige Norge. Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan styrke vores tilstedeværelse med en lokal forankring.

Til at lede afdelingen er Olav Andreas Hove blevet ansat. Ud over en masse erfaring inden for transport og logistik har han også en stor lokal viden.

- Vi kommer ikke kun til at arbejde med konventionel transport, men vil også tage os af store projekt-løsninger, offshore og maritime opgaver. Vi vil dække alle fire transportfirmer: landevej, luft, sø og bane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078