23948sdkhjf

Ny varebil til Danmarks bedste håndværker

Toyota vil kåre Danmarks bedste håndværker i samarbejde med håndværksportal.

Det kan være en jungle at finde frem til, hvilken håndværker man skal vælge til at løse en konkret opgave; men måske bliver det lidt lettere i fremtiden. Håndværksportalen "håndværker.dk" skød tidligere i år kåringen af årets bedste håndværkere i gang i samarbejde med Toyota.

Det er er stadig muligt for håndværkere at deltage i konkurrencen helt frem til den 21. september, hvorefter kundernes anbefalinger regnes om til point, og vinderne findes.Det er kunderne, der er dommere. Hver gang en håndværker har udført en opgave, har kunden mulighed for at gå ind på håndværker-portalen og lave en anbefaling af arbejdet. Der gives mellem 0 og 5 stjerner i karakter, og de omregnes til point i konkurrencen om at blive de bedste anbefalede håndværkere i 2020 - og førstepræmien er en Toyota Proace City varebil.

Mest tilfredse kunder 18 år i træk

Toyota er 18 år i træk blevet kåret til det bilmærke i Danmark, der leverer den bedste kundeoplevelse hos forhandlerne og på værkstederne ifølge FDM’s og Loyalty Groups årlige tilfredshedsundersøgelse, AutoIndex.

- Derfor giver det ekstra god mening for os at støtte op om kåringen af årets bedste håndværkere, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

- Vores helt store fokus har i mange år været at yde den bedste service og derigennem sikre Danmarks mest tilfredse bilkunder. På samme måde er kåringen af Danmarks bedste håndværkere med til at øge servicen blandt håndværkerne og dermed også tilfredsheden blandt kunderne.

- Det vil vi rigtig gerne være med til at støtte op om, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063