23948sdkhjf

Et korntræk med det hele

Grovvareselskabet NAG har netop taget et flot Scania/Skelhøje-træk i brug.

Scania i Frederikssund har i starten af sommeren leveret et komplet korntræk til Nordsjællands Andels Grovvareforening Amba (NAG) i Helsinge. Trækket består af en Scania R 520 6x2 med foderstof-opbygning og en anhænger.

Køretøjet er udstyret efter chaufførens ønsker med bl.a. LED premium lyspakke, D-formet læderrat, lædersæder med røde syninger samt V8-dørsider og -måtter. Sikkerheden er i top med seks kameraer og en ekstra 10-tommers skærm, så chaufføren kan følge med i alt, der sker rundt om bilen.Inde i det rummelige R-førerhus er der investeret i komfort fra øverste hylde med premium førersæde med varme og ventilation, drejbar hvilestol i passagersiden, 100 cm bred udtrækskøje, tablet/telefonholder, to køleskabe, premium infotainment med 7-tommer farveskærm, fire højtalere, subwoofer, DAB+ og Apple CarPlay, klimaanlæg med fugtighedssensor samt oliefyr med fjernbetjening via Scanias Fleet Management App.

Opbygning fra Skelhøje

Opbygningen og anhængeren, som Skelhøje vognfabrik har leveret, er et kapitel for sig. Begge lad er udstyret med fjernbetjent kornlem, vibrator i ladbunden og automatiske rullepresenninger, læssekamera, luftpistol, blitzblink og masser af bak- og arbejdslys. Hele trækket er desuden udstyret med DuraBright alufælge.

Førerhuset er lakeret af Auma i Frederikssund, og Nørre Snede Autolak har stået for lakeringen af opbygning samt anhængeren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078