23948sdkhjf

Tag et kig indenfor: Ny Volvo har fokus på mennesket

Interiøret i den nye Volvo FH16 er designet specielt med chaufførerne i tankerne og opdateret med nye farver. Interiøret har et udseende og præg, der emmer af kvalitet og eksklusivitet.

Det opgraderede instrumentbræt inkluderer praktiske nye opbevaringspladser og et fuldt ud digitalt 12-tommers instrumentdisplay i høj opløsning. Chaufføren kan vælge mellem fire forskellige skærmvisninger afhængigt af kørselssituationen og de oplysninger, chaufføren ønsker at få vist: Hjem - Fokus  - Navigation  - Lastindikator

Der er blandt andet fire triptællere med flere forskellige funktioner.

Chaufførens område kan desuden udstyres med et 9-tommers sidedisplay, der leverer infotainment, navigationshjælp, transportoplysninger og kameraovervågning.

Displayet er let tilgængeligt fra chaufførens position, og kan betjenes på flere måder: med knapperne på rattet - gennem stemmestyring  - via touchscreen og skærmens kontrolpanel.

Her kan man også bruge forskellige chauffør-guides og apps til at få en lang række køretøjsspecifikke oplysninger, support og tips.

Både instrumentdisplayet og sidedisplayet fungerer på flere sprog, naturligvis også dansk.
I den nye FH16 har I-Shift-gearvælgeren fået et nyt førsteklasses design og omfatter oplyste gearvalgssymboler og nye køreprogrammer til optimeret ydelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.173