23948sdkhjf

Nyt regnskab er "historisk dårligt": Nu ser Remondis fremad

Den tysk-ejede skraldegigant Remondis har for nylig udgivet regnskab for 2019 - og det er med en "historisk dårlig bundlinje", skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Årsresultatet har taget en mavepuster og lander på -99,8 millioner kroner. Det er dog ikke uventet; Remondis har, efter gennemgang af kommunale kontrakter, hensat til fremtidige tab på kontrakter. Samtidig begyndte Remondis så småt at afvikle tabsgivende aktiviteter på kommunale kontrakter i løbet af året, hvilket resultatmæssigt har fremskudt nogle tab til 2019.

Oprydningen fortsættes i 2020 med henblik på at forbedre resultaterne markant i årene fremover, så selskabet med udgangspunkt i profitable aktiviteter kan udvikle sig forretningsmæssigt.

Satser på erhvervskunder

Afviklingen af de tabsgivende kontrakter og aktiviteter giver plads til udvikling af forretningen.

Efter regeringens udmelding omkring den nye klimalov, som kommer samtidigt med en større tendens hos danske virksomheder om at være mere bæredygtige og genanvende mere affald, vil Remondis i fremtiden fokusere endnu mere på sortering og indsamling af erhvervsaffald fra virksomheder i hele landet.

Remondis får desuden snart et nyt dansk hovedkontor, som forventes at blive bygget i løbet af 2021.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079