23948sdkhjf

Markant rekord for Ole Frederiksen

Formanden for Nordre Birks Vognmandsforening, Ole Frederiksen, har fejret organisatorisk rubinbryllup.


JUBILÆUM - Formand for Nordre Birks Vognmandsforening (NBV), Ole Frederiksen, har sat en rekord, der bliver meget svær at slå. Den 11. september 2020 havde han været medlem af vognmandsforeningens bestyrelse i 40 år.Altså en slags organisatorisk rubinbryllup. Mest i lyst. Kun få gange i nød.

De seneste 13 år har han fungeret som foreningens formand. Inden da var han næstformand i syv år.

Det kunne være blevet til flere år i bestyrelsen, men han måtte pænt vente på, at hans far, Gunnar Frederiksen, trak sig fra bestyrelsen, hvor han sad i 24 år.

Efter faderens opfattelse var det utænkeligt at have far og søn i samme bestyrelse.

Som sit eget barn

Ole Frederiksen er en ægte NBV-mand. Han betragter nærmest NBV som sit eget barn, som han i årenes løb har nusset og plejet. NBV skal have det godt. Også i en tid med stadig flere organisatoriske udfordringer.

Han er ikke en formand med de store armbevægelser. Mere den eftertænksomme type. Der er en smule jysk snusfornuft over ham, selv om han godt kan blive godt gal i skralden, hvis han fornemmer, at nogle forsøger at tage fusen på ham eller NBV.

Genopstiller ikke

Ole Frederiksen har et stærkt organisationspolitiske engagement. Han har et tæt samarbejde med DTL’s medarbejdere og er fast "inventar" på DTL’s generalforsamlinger, hvor han ihærdigt markerer NBV’s synspunkter fra talerstolen.

Han har altid haft tid til det foreningsociale samvær i Nordre Birk. I næsten 30 år udgjorde han sammen med sin kone Birthe de "praktiske grise" i de årlige andespil, ligesom parret i næsten 25 år sørgede for, at de årlige skovture for seniormedlemmerne blev en succes.

Endelig var de arbejdsmæssigt i første geled på foreningens nu nedlagte transportmesser på Grønholt Flyveplads ved Hillerød.

Efter 40 år i bestyrelsen har Ole Frederiksen valgt ikke at genopstille på generalforsamlingen til næste forår.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078