23948sdkhjf

Vognmand opfordrer: - Nu skal branchen stå sammen

Det er tid til, at transportbranchen står sammen og tager sig rimeligt betalt for sin vigtige samfundsfunktion.

Det mener Kristian Skov Petersen, ejer af Viggo Petersens Eftf. i Taastrup.

- Det er jo katastrofalt, at man har så vigtigt et erhverv, hvor man skal være glad for en overskudgrad på 3-4 pct. Vi skal op og tjene lidt mere end det dobbelte, hvis der også skal være råd til de kommende investeringer i grønne transportløsninger.

Mere grønt, mindre mudder

Han tager gladelig imod flere grønne krav til sektoren, men den slags forandringer er ikke gratis, uanset hvor klimavenlige de er.

- Man kan hjælpe transportbranchen ved at sætte nogle krav til os på det grønne område, men det kan ikke lade sig gøre, uden vi også får lov til at tjene nogle penge, siger han.

Selvom vi står midt i en forandringstid, så er Kristian Skov Petersen spændt på at se, hvordan transporterhvervet udvikler sig i fremtiden.

- Jeg glæder mig til at se, hvad der sker i branchen de næste 5-10 år, både på miljø- og CSR-området. Det bliver rigtig interessant at være vognmand, siger han, og tilføjer:

- Under coronakrisen så vi, at Hr. og Fru Danmark blev klar over, hvor vigtigt et erhverv, vi bestrider. Det må vi ikke ødelægge det ved at kaste mudder efter hinanden. Så kommer vi ingen vegne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109