23948sdkhjf

Årets logistik-konference holdes online

Speditørforeningen vil holde årets store logistikkonference online

Der bliver ingen fysisk kontakt med hinanden, når Danske Speditørers medlemmer samles til årets logistikkonference her til oktober. Konferencen vil blive holdt online på grund af corona-krisens restriktioner.

- Vi er meget spændte på, hvordan vores medlemmer vil tage imod initiativet, fortæller Jacob Størling fra Danske Speditører.

- Alternativet er jo, at vi må udsætte eller helt aflyse konferencen. Det er en vigtig konference for os. Dels er den en opfølgning på sidste års konference om Fremtidens Logistik, dels har vi fået nogle rigtig spændende indlægsholdere. Desuden vil vi offentliggøre vores undersøgelse af COVID-19´s påvirkning af speditionsbranchen. Jeg kan godt afsløre, at der vil komme nogle interessante konklusioner, siger han.

Alle former for udfordringer

Logistikbranchens fornemmeste opgave er at optimere forsyningskæden - fra jord til bord - uanset omstændighederne. Speditørerne skal være klar til at håndtere pandemier, naturkatastrofer og krige. Digitale værktøjer er et af redskaberne, men der findes også andre. Det vil man kunne høre mere om, når Andreas Wieland fra CBS fortæller, hvordan man opbygger en modstandsdygtig supply chain.

Et andet spændende indlæg kommer fra Søren Winther Hansen fra Chr. Hansen. Han vil ikke alene fortælle om brugen af geografisk data i supply chain; men han vil også løfte sløret for de forventninger, som transportkøberne har til speditørerne og brugen af data til at optimere forsyningskæderne.

Tre dages konference

- Vi har delt konferencen op i tre moduler, der holdes tre onsdage i træk, fortæller Jacob Størling.

- Hvert modul varer en time, så man kan forhåbentlig passe sin deltagelse ind i en travl hverdag.

Konferencen er ikke kun for speditørforeningens medlemmer, og den er heller ikke gratis. Alle kan følge med. Det koster knap 1.500 kroner at få et password, så man kan følge de tre seancer. Medlemmer af speditørforeningen slipper med at betale det halve.

Fakta: Fremtidens Logistik 2020 - online konference

Modul 1: Hvad sker der lige nu i den globale forsyningskæde.
Onsdag den 21. oktober 
kl. 10.00 – 11.00.

Modul 2: Hvordan sikrer man forsyningskæden.
Onsdag den 28. oktober 
kl. 10.00 – 11.00

Modul 3: Kravene fra transportkøberne. 
Onsdag den 4. november 
kl. 10.00 – 11.00

Arrangør: Danske Speditører

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094