23948sdkhjf

Kurt Beier-direktør: - Det er os, der har stævnet NTG

Kurt Beier Transport A/S har i to tilfælde stævnet NTG. Det fastslår direktør Karsten Beier mandag over for Transportmagasinet.

- Vi har lige nu to sager kørende, en i Tyskland og en i Danmark, og i begge tilfælde er det os, der har stævnet NTG. I den tyske sag har vi fået medhold ved første instans, og den danske sag kommer for retten midt i november. Så må vi se, hvad afgørelsen bliver i det tilfælde.

Karsten Beiers udmelding kommer som reaktion på en artikel i sidste uge fra Fagbladet 3F med overskriften ”Transportgigant trækker Kurt Beier Transport i retten”.

Artiklen blev også citeret af Transportmagasinet, som efterfølgende tog kontakt til Karsten Beier for at få en uddybning af sagen.

Det lykkes først med mandagens udtalelse, som Karsten Beier i øvrigt ikke ønsker at uddybe af hensyn til den forestående retssag. Han henviser i stedet til et opslag på sin LinkedIn-profil, hvor han nærmere udreder, hvordan sagen hænger sammen.

Ifølge opslaget er der allerede 8. august faldet afgørelse ved retten i Landgericht Arnsberg, som altså gav medhold til Kurt Beier Transport, og såvel det danske som det tyske søgsmål omhandler ”manglende betaling for ydelser købt hos os [Kurt Beier Transport, red.]”.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094