23948sdkhjf

Lastbilvask på kun fem minutter

Tidligere i år åbnede OK en Truck Vask hos Alex Andersen Ølund på Logistikvej 21A i Odense. Nu er vaskehallen åben for alle vognmænd og chauffører.

Det er en af Danmarks nye lynhurtige truckvaske. Det tager ikke mere end cirka fem minutter at vaske en lastbil - og man kan foretage vasken døgnet rundt. Man betaler med sit OK Truck Diesel-kort. Man kan også bruge OK/DKV-kort, OK Erhvervskort m.fl.

Truckvasken er fuldt automatisk. Man bliver siddende bag rattet, mens bilen vaskes - uanset om det er forvognen, trækkeren eller hængeren, der trænger. Det er nemlig chaufføren, der skal køre lastbilen gennem vaskehallen.

Det er ikke kompliceret, lover OK. Vaskehallen guider chaufføren, så det hele foregår nemt og enkelt.

Man kan vaske både trækker, trailer, forvogn, forvogn med lift, hænger og modulvogntog. Man kan ikke vaske tankvogne, busser, varevogne, trailere med rundbuede lad, tiptrailere og lastbiler med lad-opbygninger.

Manuel vaskehal

Udover vaskehallen får man også adgang til OK’s manuelle vaskehal. Her er der plads til at give traileren en ekstra særlig hånd - både indvendigt og udvendigt med højtryksrensere.

Der er også adgang til sæbe, koldt og varmt vand, som man vælger på automatens skærm, hvor man også vælger den tid, man ønsker til vaskeprocessen.

Vaskeanlægget er et anlæg fra Hautek/Istobal HeavyWash Express med fem børster. Det er bygget som et gennemkørselsvaskeanlæg med lynhurtig vask. Det er muligt at vaske et modulvogntog (25,25 m) på helt ned til 4½ minut, hvis man har travlt.

Vaskeanlægget har HeavyWash Rotators spulesystem for hjul- og chassisvask. Anlægget er med dobbelt foam forvaskekemi-bue og højtryksbue.

Projektet er udarbejdet så miljøvenligt som muligt med et Aquadetox biologisk vandbehandlingssystem til de to vaskehaller.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078