23948sdkhjf

Ti medbringertrucks til Frode Laursen

Moffetts nye NX-generation er lettere at vedligeholde og sparer brændstof

SAWO har leveret de første seks nye Moffett medbringertrucks, som nu er på vej ud for at hjælpe til i dagligdagen hos Frode Laursen A/S. Til december leveres yderligere fire trucks. De er alle af typen M4 25.3 NX med en løftehøjde på 3.040 mm og en byggehøjde på 2.400 mm. Kapaciteten er 2.500 kg. Der er træk på alle tre hjul og de er udstyret med duplex-mast og "Super Reach." Det vil sige, at der er teleskopgafler, saks og gaffelflyt samt sideskift.

Der er tale om den nye generation af Moffett-trucks, kaldet NX, som blandt andet har en redesignet motorhjelm og bagdøre, hvorved adgang til daglige tjek og rutinevedligeholdelse nu er meget nemmere.

Truckene er også udstyret med en brændstofbesparende motor. Desuden er de lette og kompakte nok til at blive transporteret på stort set enhver lastbil eller trailer.

På den ergonomiske front har medbringertruckene udvidet førerplads og et affjedret sæde, som giver rigtig god komfort for chaufføren. Desuden er der "Ground Start" funktion - en terrænstart kontrolknap - som gør det lettere at komme ind og ud af en M4 NX uanset placeringen i terrænet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08