23948sdkhjf

Danske Fragtmænd og DAO skal arbejde sammen

Efter mange måneders forberedelser har Danske Fragtmænd og DAO indgået en aftale, hvor selskaberne fremadrettet skal løse en række transportopgaver i fællesskab.

”Danske Fragtmænd har en stor andel af stykgodsmarkedet i Danmark, men har indtil nu kun beskæftiget sig med Business-to-Consumer markedet i et meget begrænset omfang. Dermed har man ikke kunne få komme med på den hurtigt voksende internethandel.

– Internethandlen er i vækst og har været det længe; men det er ikke et marked, som vi har haft fokus på, indrømmer adm. direktør Jørn P. Skov.

- Vores forretning primært er bygget til at håndtere forsendelser til erhvervslivet. Vi oplever dog, at vores kunder i stigende grad efterspørger ”one-stop-shopping” og ønsker en transportør, der kan både kan køre med pakker til deres private kunder og forsendelser til erhvervslivet.

- Derfor har vi i et stykke tid arbejdet på at finde en samarbejdspartner, der kunne hjælpe os med at levere vores kunders forsendelser til de private modtagere.

 Rammer ny kundegruppe

At det bliver et samarbejde mellem Danske Fragtmænd og DAO er ingen tilfældighed. Hos DAO er det nemlig forsendelser til erhvervslivet, man hidtil ikke har kunnet tilbyde.

- Vores kunder efterspørger også leverancer til butikker og erhvervsdrivende. Den opgave kan vi ikke løse idag, fordi alle vores forsendelser bliver leveret om natten og i de tidlige morgentimer, fortæller DAO’s adm. direktør Morten Villberg.

- Samarbejdet med Danske Fragtmænd betyder, at vi kan udvide mange af vores nuværende kundeaftaler, så de også omfatter erhvervsforsendelser. Samtidig kan vi ramme en ny kundegruppe, som ikke har tænkt på DAO som en potentiel transportør.

- Vi er derfor meget tilfredse med aftalen og de nye forretningsmuligheder, siger Morten Villberg.

På kryds og tværs

- Vi har samme kundeværdier og kundefokus, så vores kulturer matcher hinanden rigtig godt, fortsætter Morten Villberg.

- Det er afgørende for et succesfuldt samarbejde. Vores medarbejdere kommer til at arbejde tæt sammen på kryds og tværs. Derfor er det vigtigt, at vi forstår hinanden, og at der løbende er en god dialog.

Danske Fragtmænd og DAO har allerede testet samarbejdet på tre af Danske Fragtmænds kunder, og det er forløbet til stor tilfredsstillelse for alle parter.

Virksomhederne er derfor nu klar til at tilbyde løsningen til de øvrige kunder og forventer, at der vil være stor interesse for de muligheder, som samarbejdet skaber.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14