23948sdkhjf

KH OneStop udvider på Sjælland

Overtager køle-aktiviteterne fra servicepartner i Ringsted

KH OneStop, der er den danske importør af køleanlæg fra Thermo King og Frigoblock, overtog pr. 1. november transportkøl-aktiviteterne i Elektro Center ApS i Ringsted.

Elektro Center har hidtil været ejet af Jørgen og Arne Pedersen. Virksomheden har i mange år samarbejdet med KH OneStop og netop serviceret Thermo King og FrigoBlock køleanlæg.

- KH OneStop er den oplagte "arvtager" til forretningen, fortæller Arne Pedersen, der med sin mangeårige erfaring har styret aktiviteterne inden for transportkøl. Han vil fortsætte sit arbejde som hidtil, nu blot hos KH OneStop.

Thomas Henriksen, administrerende direktør hos KH OneStop, var ikke et sekund i tvivl, da muligheden opstod for at overtage Elektro Centers mangeårige kompetencer.

- Arnes kompetencer er unikke i Danmark, særligt på Frigoblock transportkøleanlæg. Den viden er meget værdifuld både for vores kunder og for os, siger han.

- For os handler det om at sikre vores kunder den bedste service. Samtidig har vi mulighed for at udvide vores aktiviteter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062