23948sdkhjf

Østjysk transportfirma skærer til og fordobler overskuddet

Regnskabsåret 2019 blev en indtjeningsmæssig succes for Uno Transport A/S. Viby-virksomheden fordoblede resultatet før skat til 3,1 mio. kr., mens bruttofortjenesten voksede mere beskedent med otte procent til 9,3 mio. kr.

Resultatfremgangen er en direkte konsekvens af den trimning, som Uno Transport gennemgik, efter man i 2017 tog et stort dyk og tabte 2 mio. kr.

Direktør Kim Uno Mogensen fortæller til Børsen, at man herefter skar til og fokuserede på kernekompetencerne, som siden er blevet udvidet til også at omfatte flere specialopgaver.

- Transport til og fra Danmark, Baltikum og Rusland vil fortsat udgøre vores kerneområde, men vi har set værdien i at være langt mere omstillingsparate. Derfor fylder special- og projektopgaver nu væsentligt mere i ordrebogen end tidligere. På et marked med mange tunge spillere, kan vi med vores stærke internationale netværk og mange års erfaring tilbyde effektive og kundenære løsninger på store som små problemstillinger, som andre aktører enten ikke kan eller vil løse, siger Kim Uno Mogensen til avisen.

Uno Transport – der blev grundlagt i 1999 – beskæftiger i dag omkring 15 ansatte.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079