23948sdkhjf

NTG brager frem i tredje kvartal

Onsdag kunne Nordic Transport Group (NTG) offentliggøre sit regnskab for tredje kvartal – og der er umådeligt gode takter hos transportkæmpen, der ikke lader sig mærke med corona-krise eller nationale restriktioner.

- Fra et forretningsmæssigt synspunkt vil jeg sige, at vi står stærkere end nogensinde før, siger administrerende direktør i NTG, Michael Larsen til Børsen.

NTG omsatte for 1,3 mia. kr. i tredje kvartal, hvilket er stort set på linje med 2019-tallene, men samtidig løb driftsoverskuddet før særlige poster op i 77,6 mio. kr., sammenlignet med 51 mio. kr. i samme periode sidste år.

Til dato er NTG 0,6 pct. bagefter sidste års omsætning, men til gengæld lykkedes koncernen med vækste på bundlinjen - her er resultatet før skat allerede oppe på 140 mio. kr. til dato, mod 94 mio. kr. for de første tre kvartaler af 2019.

Det er især på Road & Logistics-segmentet, hvor NTG har hentet sin vækst i kvartalet. Det er en kombination af øget efterspørgsel, stærk omkostningsstyring og turnaround på visse underskudsgivende forretningsgrene, der har givet NTG gunstig medvind i tredje kvartal, som virksomheden skriver i kvartalsrapporten.

NTG reviderede sine forventninger til 2020-resultatet 22. oktober, og virksomheden fastholder sine forventninger til en omsætning på 5-5,4 mia. kr., samt EBIT før særlige poster i omegnen 240-260 mio. kr.

Kilde: Børsen

Læs mere om: NTG
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112