23948sdkhjf

Lettelse hos nordjysk speditør: - Det har været en hård omgang

Torsdag kom det frem, at de særlige restriktioner, der har været indført i syv nordjyske kommuner, nu står til at blive ophævet.

Én af de virksomheder, hvor der i dag er lettelse over de ophævede restriktioner, er Vendelbo Spedition i Hjørring. Administrerende direktør Jesper Bundgaard Madsen har sammen med en række andre nordjyske forretningsdrivende forsøgt at råbe politikerne op, og nu ser det endelig ud til, at grebet slækkes.

- Det har været en hård omgang. Jeg forstår godt sammenhængen og hensynet til folkesundheden, men jeg synes, det har været unødigt hårdt ved erhvervslivet i Nordjylland, ligesom jeg ikke er imponeret over politikernes måde at håndtere det på, siger Jesper Bundgaard Madsen til Transportmagasinet.

Konkurrence på lige vilkår

Selvom restriktionerne ophæves er han dog godt klar over, at alt ikke bare med ét slag vender tilbage til normalen - til det er coronaens indvirkning på konjunkturerne for stor. Men i det mindste er vilkårene nu ens for alle.

- At vi kan få lov til igen at konkurrere på lige vilkår med alle andre er nok den største lettelse. Problemerne er ikke overstået endnu, men nu er vi i det mindste i den samme båd som alle andre. Det var vi ikke før, siger han.

Jesper Bundgaard Madsen anslår, at halvdelen af virksomhedens chauffører har bopæl i de restriktionsramte kommuner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125