23948sdkhjf

Direktørskifte hos NTG

NTG har fundet en ny direktør for sin luft- og sødivision, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse torsdag eftermiddag.

Senest 1. marts tiltræder 42-årige Søren Holck Pape som divisionsdirektør. Han kommer fra en stilling som vicedirektør for Global Supply Chain i Vestas Wind Systems og har også en fortid i DSV.

- Det glæder mig at kunne byde Søren velkommen til NTG. Søren bidrager med enorm erfaring fra flere stillinger inden for transport- og logistikbranchen, og det passer perfekt til hans nye rolle hos NTG, udtaler Michael Larsen, koncerndirektør for NTG.

Udnævnelsen sker samme dag, som NTG offentliggjorde et regnskab for tredje kvartal, der næsten ikke lod sig mærke af den verdensomspændende coronakrise.

I sin nye rolle som chef for 'Air & Ocean Division' skal Søren Holck Pape arbejde med at "realisere NTG's vækstpotentiale ved at støtte den fortsatte organiske vækst i eksisterende datterselskaber, etablere nye start-ups og fremme opkøbsstrategien", skriver NTG i selskabsmeddelelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11