23948sdkhjf

Forbedret Transit Connect

Ford optimerer Transit Connect med mere nyttelast og bedre brændstoføkonomi.

Ford har løftet sløret for en stærkt optimeret Transit Connect, som nu har en endnu bedre brændstoføkonomi og en øget nyttelast på næsten et ton. Flere varianter af varebilen tilbydes nemlig med en totalvægt på 2.501 kg, som øger nyttelastens kapacitet til 982 kg. Det er 79 kg mere end tidligere. Den øgede nyttelast er opnået via optimeringer i dækkene og hjulkonfigurationen.

Ford har i samme omgang godkendt Transit Connects 1,5-liters EcoBlue-dieselmotor til at kunne køre på HVO-brændstof, der er et bæredygtigt alternativ til almindelig diesel.

Limited-serie

Den nye Transit Connect kan også fås i en Limited-serie på udvalgte europæiske markeder, herunder Danmark. Her tilbydes unikke designelementer som 16" alufælge, sidespejle og dørhåndtag i samme lakering som varebilen. Desuden kommer Limited-versionen også med varme i sæderne, automatiske lys og regnsensor.

Flere motorvarianter

Kunder, der ønsker en totalvægt på 2.501 kg og en nyttelast på 982 kg, har valget mellem flere motorvarianter. Disse inkluderer 1,5-liters EcoBlue-dieselmotor med enten 100 hk eller 120 hk med 6-trins manuelt gear eller 8-trins automatgear.

Den optimerede Ford Transit Connect fås i Danmark allerede nu.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078