23948sdkhjf

DSV køber op i Sydafrika

DSV Panalpina har opkøbt den sydafrikanske kurervirksomhed Globeflight Worldwide Express. Opkøbet gælder alle Globeflights aktiviteter I Sydafrika og Swaziland, og styrker DSV’s tilstedeværelse på ekspres-pakkemarkedet.

Opkøbet stemmer helt overens med DSV’s globale strategi for vækst gennem opkøb, og Keith Pienaar, administrerende direktør for DSV Sydafrika, er meget glad for de nye muligheder, opkøbet giver DSV Panalpina i Sydafrika.

- Opkøbet vil opveje de investeringer, DSV har foretaget i infrastruktur og systemer, så vi ser meget frem til at byde Globeflight velkommen til DSV Panalpina.

Han mener, at Globeflight er et perfekt match for DSV:

- Kulturelt passer vi godt sammen, da vi begge er performance-drevne og kunde-fokuserede i vores tilgang, mens kunderne passer godt ind og samtidig giver plads til at vokse. DSV’s kurervirksomhed er typisk centreret om større kunder, mens Globeflights styrker ligger i markedet for ekspres- og små pakker, med særligt fokus på små pakker på B2B-markedet.

Efter opkøbet vil Globeflights kunder nyde godt af adgang til alle services udbudt af DSV’s tre segmenter: Air & Sea, Road og Solutions, som alle vil flytte ind i det nye flagskib DSV Park Gauteng nær O.R. Tambo International Airport i Sydafrika efter nytår.

Globeflight har mere end 8.000 kunder og leverer en lang række produkter, lige fra uddannelsesudstyr til IT og medicinsk udstyr. Flåden på 420 køretøjer er i drift alle årets dage, med omkring 330.000 leverancer om måneden.

Opkøbet forventes endeligt gennemført om tre måneder, afhængig af myndighedernes godkendelse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11