23948sdkhjf

Dekra Bilsyn udvider i nord og syd

Dekra Bilsyn udvider sin tilstedeværelse både i Nordjylland og i Sønderjylland nærmest på én gang. Det sker med overtagelsen af Synshallen Kærvej i Sønderborg den 1. januar 2021 og Brovst Bilsyn den 18. januar 2021.

Synshallen Kærvej i Sønderborg syner både små og store køretøjer. Indehaverne Tina og Ulrich Andersen åbnede Synshallen Kærvej i 2005. Siden er synshallen blevet udvidet to gange, og de har samtidig udvidet staben med tre medarbejdere.

Én af grundene til at Tina og Ulrich Andersen valgte at sælge synshallen til Dekra Bilsyn, var, at de ønskede at fremtidssikre synshallen. De glæder sig nu til at blive en del af en større synskæde, så de kan fortsætte synshallens positive udvikling.

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Synshallen Kærvej et naturligt led i den videre ekspansion i Jylland.

- Tina og Ulrichs forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. De er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau med nogle dygtige lokale folk, siger hun.

Kunderne kommer ikke til at mærke nogle forandringer i synshallen. Ulrich Andersen fortsætter som daglig leder i synshallen, og medarbejderne vil også være de samme som hidtil. Åbningstider og priser er ligeledes uændret. Det er derfor kun skilte, logo og arbejdstøj, der vil være nyt for kunderne i synshallen.

Også nyt i Nordjylland

I Nordjylland overtages Brovst Bilsyn pr. 18. januar 2021. Her er Dekra Bilsyn i forvejen rigt repræsenteret med synshaller i Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Aalborg SV, Hurup, Sæby og Thisted.

Brovst Bilsyn har to synshaller, nemlig i Brovst og Fjerritslev, hvor de begge steder syner små køretøjer.

Indehaverne Frank Larsen og Jonni Larsen åbnede synshallen i Brovst i januar 2005 og i juli 2005 åbnede de synshallen i Fjerritslev. De skiftes til at være en uge i hver synshal, og sådan vil det også være fremadrettet.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085