23948sdkhjf

Postnord-farcen fortsætter

Ikke meget er som det plejer i disse corona-tider. Men hjælpen til Postnord kan man stole på. Alt tyder nemlig på at Folketingets finansudvalg står klar med endnu en hjælpepakke til det kriseramte Postnord.

- Det er naturligvis slet ikke tilfredsstillende. Mens der pumpes milliarder ud i hjælpepakker til corona-ramte virksomheder, der kæmper i krydsfeltet mellem markedsvilkår og nedlukninger, så går Postnord igen fri og sikres fortsat eksistens på markedet. Jeg synes ærlig talt at de penge heller skulle bruges til den del af erhvervslivet der rent faktisk fungerer på frie og lige vilkår og som pt. er udfordret af corona-nedlukningerne, siger administrerende direktør i DTL-Danske Vognmænd, Erik Østergaard.

- Store dele af dansk erhvervsliv lider under corona. En række vognmænd, som har levet af transporter direkte knyttet til mink-industrien, kæmper en hård kamp for virksomhedernes overlevelse. Jeg synes, det er en mærkelig politisk prioritering at fortsætte med at holde hånden under det dysfunktionelle Postnord, når behovene er så store. Pengene vokser jo ikke på træerne.

- Jeg er fuld af respekt for hjælpepakkerne og ønsket om at holde liv i erhvervene trods de udfordringer og begrænsninger der følger af corona-bekæmpelsen. Men netop derfor er det mig en gåde at vi – corona eller ej – igen og igen ser millionerne flyde fra skatteyderne til Postnord. Det er på tide, at der sættes en slutdato på farcen, slutter Erik Østergaard.

Artiklen er en del af temaet Debat.

Kommenter artiklen (6)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109