23948sdkhjf

Poul Henrik Schou ind i ATL's bestyrelse  

Poul Henrik Schou, der er adm. direktør i virksomheden Poul Schou A/S i Odense, træder 1. januar 2021 ind i ATL’s bestyrelse. Han overtager pladsen fra Anders Bahn Christiansen, som stopper som adm. direktør i Dania Connect ved årsskiftet og i den forbindelse nedlægger sit hverv i bestyrelsen.

Poul Henrik Schou er tredje generation i familievirksomheden. Han overtog direktørposten i 1993, da han kun var 23 år gammel, fordi hans far døde.

I dag råder virksomheden over 100 biler og omsætter for mere end 200 millioner kroner. Forretningsområderne er transport og distribution i lukkede systemer, affald og krankørsel, maskine- og specialtransport, makulering, dokumentopbevaring og helikopterservice.

Poul Henrik Schou ser frem til arbejdet i ATL’s bestyrelse.

- Jeg har flere  ”skæve” ideer til, hvordan vi i Danmark kan skabe endnu bedre vilkår for branchen, siger  han.

- Vi skal  fastholde et erhverv med gode medarbejdere, som elsker deres arbejde, og med et rimeligt og fornuftigt regelsæt for området. Jeg har fokus på en række regler, som straffer vognmænd og deres medarbejdere uhensigtsmæssigt. Det er noget, jeg vil kæmpe for bliver bedre på den lange bane.

Poul Henrik Schou har en lang erfaring med foreningsarbejde. Han har siddet i DI`s udvalg for små og mellemstore virksomheder gennem mange år. Og han har siddet i ITD’s bestyrelse i otte år, heraf to år som næstformand.

- Det er en erfaren og iderig mand, vi får ind i bestyrelsen. Det er stærkt kort at få med ind i arbejdet. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109