23948sdkhjf

DTL: Nominering for Den Grønne Transportpris forlænges

Den Grønne Transportpris, der er stiftet af DTL - Danske Vognmænd og Jyske Finans, sætter fokus på de mange konkrete grønne tiltag, som den enkelte vognmand iværksætter i sin virksomhed. Men på grund af Covid19 og udskydelsen af messen Transport 2021 forlænges perioden for nomineringer til prisen.

- Det har fra start været hensigten, at afgørelsen af Den Grønne Transportpris skulle offentliggøres på DTL’s stand på Transportmessen, siger Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL.

- Da Transportmessen 2021 blev udskudt til september 2021, fandt vi det naturligt, at vi også forlænger perioden med Den Grønne Transportpris blandt DTL-medlemmerne frem til transportmessen, fortsætter Erik Østergaard.

Indtil nu har der været fuld gang i artiklerne om de mange spændende og interessante grønne initiativer, som allerede er i gang ude hos de enkelte vognmænd. Det er artiklerne og de historier fra branchen, der danner grundlaget for nomineringerne til Den Grønne Transportpris.

- Vi er rigtig glade for den opmærksomhed, der har været om Den Grønne Transportpris, udtaler Jørgen W. Kristensen, Head of Market i Jyske Finans.

- De første artikler med nomineringer kan allerede læses på Jyske Finans' hjemmeside  – og vi har flere gode artikler i pipelinen, som udgives hen over de første måneder af 2021. Forlængelsen af prisen giver os kun ekstra tid til at sætte mere spot på flere grønne initiativer i branchen og til at få flere DTL-vognmænd til at deltage i konkurrencen om prisen.

Juryen er klar

Udover forlængelsen af perioden for Den Grønne Transportpris har DTL og Jyske Finans sammensat juryen, som skal afgøre vinderen samt 2.- og 3. pladsen ud af de nomineringer der er kommet ind.

Juryen består af følgende:

  • Thomas Jensen, MF, Transportordfører i Socialdemokratiet
  • Rune Grøndahl, Partner i KPMG Acor Tax
  • Helle Bjerrum Holm, Miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning A/S.
  • Finn Bjerremand, Teknisk konsulent hos DTL-Danske Vognmænd.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094