23948sdkhjf

Fordele med Scanias Crewcab

Scanias mandskabskabine er som skræddersyet til redningskøretøjer.

Scania har i mange år været særlig værdsat blandt brand- og redningsberedskaber. Modellen med mandskabskabine har nogle specifikationsmuligheder, som er optimale til brand- og redningsopgaver.

Et automatisk nedfældbart trin ud for mandskabsdørene betyder, at redningspersonalet kan gå forlæns ud iført røgdykkerudstyr.

Hvis bilen har luftaffjedring, kan chassiset "knæle", når håndbremsen aktiveres. Så bliver indstigningen lav og trappeformet frem for stejl og stigeformet. Hertil bundsolide reelle og store gulmalede ind- og udstigningsgreb på dørene og døråbningerne.

Desuden er der mulighed for et forhøjet tag, der giver 180 cm indvendig højde. Det er til stor gavn, når mandskabet skal have udrustning på.

Et dobbelt aircondition-anlæg bidrager til hurtig afdugning af ruder og behageligt indeklima.

Høj sikkerhed

- Sikkerhed har høj prioritet for udrykningskøretøjer, og vores mandskabskabine - også kaldet Crewcab - kan for eksempel leveres med fire sideairbag, som giver god beskyttelse i tilfælde af vælteulykker, forklarer Anton Freiesleben, der er salgsdirektør i Scania Danmark.

- I tilfælde af frontalkollisioner har alle Scania lastbiler den helt særlige egenskab, at førerhusophænget er konstrueret til at give. Det betyder, at kabinen forskydes bagover mod opbygningen, hvorved der skabes ekstra kollisionszone. Nedbremsningen bliver mindre drastisk, og det reducerer risikoen for personskader på mandskabet, siger Anton Freiesleben.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109