23948sdkhjf

Efter corona-pakkeboom: PostNord vil levere pakker alle ugens dage

Sidste år udgjorde pakker mere end 60 pct. af Postnords omsætning i Danmark - det er en stigning i omsætningen på at levere pakker på omkring 20 pct. under coronapandemien, som har sat fart i nethandlen.

Så fra næste måned vil Postnord også køre ud med pakker om søndagen, så kunder fx kan bestille en vare på nettet lørdag og hente den søndag.

- Vi starter med levering syv dage om ugen til udleveringssteder og pakkebokse, og så følger vi selvfølgelig tæt med i udviklingen og ser, hvad interessen er. Det er et spørgsmål om at starte et sted, siger Stine Sander, der er chef for e-handel og pakker hos Postnord.

Postnord vil afhente pakker om lørdagen hos sine største kunder, mens mindre netbutikker kan aflevere seks steder rundt i landet og på 20 posthuse.

Pakkerne vil kunne afhentes fra de omkring 1500 udleveringssteder, som har åbent om søndagen. Det er for eksempel kiosker eller dagligvarebutikker.

Derudover har Postnord 1600 pakkebokse rundt i landet, hvor man også vil kunne hente sine pakker om søndagen.

- Vi ved, at rigtig mange handler på nettet i weekenden, og når bestillingerne er lagt, så skal leveringen gå hurtigt, siger Stine Sander.

Postnord leverer i dag pakker til døren på hverdage, og det er i øjeblikket ikke på tegnebrættet at udvide det til weekenden.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11